ondernemersblogs logo
info@ondernemerblogs.nl
  • Home
  • Blog
    • Kantoor
    • Marketing & Social
    • Ondernemer
    • Succesverhalen
    • Tech & Tools
  • Gastbloggers gezocht
Home Horeca Koelcellen en vriescellen voor horecaondernemers

Koelcellen en vriescellen voor horecaondernemers

mei 15, 2017RedactieHoreca, Ondernemer1 reactie

In de horeca zijn koel en vriescellen enorm van belang. Het eten moet op de goede temperatuur zijn en ook goed blijven door het bijvoorbeeld in een vriescel te stoppen. Heel belangrijk is het om dan te beschikken over een goede vries of koelcel. Door de verschillende soorten in vriescellen en koelcellen is het handig om eerst even te oriënteren. Hierdoor kan je bekijken naar de mogelijkheden van de vriescellen en koelcellen en kijken welke bij uw onderneming past. Want een deel van het succes van het restaurant of café hangt af van de versheid van het eten.

Koelcel

Online informatie opdoen omtrent vries en koelcellen voor horeca ondernemers. Dit voorkomt dat je geen te kleine of te grote koelcel in uw bedrijf heeft staan. Maar juist een precies mooie koelcel op maat die mooi weggewerkt kan worden. De koelcellen zijn energiezuinig en uniek hierdoor. Door deze nieuwe innovatie blijven uw energiekosten beperkt. Koeltechniek monteurs zorgen dat de installatie goed verloopt. Ook na de installatie willen goede koeltechniek monteurs jouw nog van dienst zijn om adviezen te geven en om service te verlenen bij spoedgevallen.
De meeste koeltechniek monteurs hebben genoeg kennis van deze koelcellen en vakkundigheid om met je te delen.

Vriescel

Vriescellen zijn ook essentieel in de horecabranche. Hierin zijn producten langer houdbaar. Dit komt namelijk omdat je ze kan invriezen. Een vriescel op maat voor de horeca is dan ook in de meeste gevallen, het meest geschikt als ondernemer. Dit omdat deze zo op maat gemaakt kunnen worden dat deze op iedere locatie geïnstalleerd kan worden.

De vriescellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. En diverse soorten merken met één van de meest bekende isocab, isobar & viessmann koelcelen en vriescellen.   

Inrichting koelcel

Het is belangrijk om de kwaliteit van de koelcel ook goed te houden. Een goede inrichting helpt daarbij.  Leg nooit iets op de grond. De lunch links en het diner rechts. Zorg dat producten van hetzelfde soort bij elkaar liggen en niet alles bij elkaar. Dit kan voor schimmel zorgen. Wilt u veel producten kwijt van uw bedrijf in de koelcel maar weet u niet goed hoe u het moet inrichten. Koel& meer helpt u hierbij.

Kosten koelcel

De kosten van een koelcel verschillen. Zo is een koelcel die al kant en klaar is en klein goedkoper dan een koelcel die op maat gemaakt moet worden en veel groter is. Laat u inspireren en oriënteren door een horeca koeltechniek monteur vanuit uw omgeving.  

labels: horeca, ondernemer
Vorige artikel Als (startende) ondernemer een werkplek of kantoor huren Volgende artikel Virtual reality opent deuren voor ondernemers

Gerelateerde artikelen

De uitdagingen van het starten van een hotel

Een eigen hotel: de uitdagingen

april 12, 2018RoomRaccoon

Wat gebeurt er met je tent als jij er niet bent?

november 20, 2018MarinavanRossum

1 reactie. Reactie plaatsen

Christa Willemse
september 19, 2017 1:31 pm

Heeft iemand de gouden tip waar je kunt slagen voor een koelcel en een vriescel met een goede prijs/kwaliteit?

Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest recente berichten

  • Kantoor concept – anders dan anders | Ditt. officemakers
  • Tips voor een te gek thuiskantoor
  • Kantoorruimte voor Technologie liefhebbers
  • 3 SEO factoren die óók in 2019 werken
  • Productieve werknemers in 3 toepasbare stappen

Categorieën

  • Het verhaal van
  • Horeca
  • Kantoor
  • Marketing & Social
  • Nieuws
  • Ondernemer
  • Tech & tools

Tags

aannemer autoriteit B&B Brainstorm chatten consultant Doelgroep ergonomie expert Facebook Freelancer gratis tools voor ondernemers groei horeca Hotel Hotel software inrichting intern kantoor kantoorruimte marketing Ondernemen ondernemer ontwikkeling proces productiviteit seo seo tools slack social media startup swopper tips Toekomst tools tools voor ondernemers Trello Uitdagingen verhaal voordelen VR Werkplek wetenschap Wordpress website vertalen zelfstandige

Meest recente berichten

  • Kantoor concept – anders dan anders | Ditt. officemakers
  • Tips voor een te gek thuiskantoor
  • Kantoorruimte voor Technologie liefhebbers
  • 3 SEO factoren die óók in 2019 werken
  • Productieve werknemers in 3 toepasbare stappen

Gastblogger worden

Gastblogger gezocht

Privacyverklaring

Uitloggen

Categorieën

  • Het verhaal van
  • Horeca
  • Kantoor
  • Marketing & Social
  • Nieuws
  • Ondernemer
  • Tech & tools
Copyright Ondernemerblogs.nl 2018
Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren. Als u de website verder gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord gaat dat wij u volgen.AcceptPrivacyverklaring
Privacy & Cookies Policy
Noodzakelijk Altijd ingeschakeld