In de horeca zijn koel en vriescellen enorm van belang. Het eten moet op de goede temperatuur zijn en ook goed blijven door het bijvoorbeeld in een vriescel te stoppen. Heel belangrijk is het om dan te beschikken over een goede vries of koelcel. Door de verschillende soorten in vriescellen en koelcellen is het handig om eerst even te oriënteren. Hierdoor kan je bekijken naar de mogelijkheden van de vriescellen en koelcellen en kijken welke bij uw onderneming past. Want een deel van het succes van het restaurant of café hangt af van de versheid van het eten.
Koelcel
Online informatie opdoen omtrent vries en koelcellen voor horeca ondernemers. Dit voorkomt dat je geen te kleine of te grote koelcel in uw bedrijf heeft staan. Maar juist een precies mooie koelcel op maat die mooi weggewerkt kan worden. De koelcellen zijn energiezuinig en uniek hierdoor. Door deze nieuwe innovatie blijven uw energiekosten beperkt. Koeltechniek monteurs zorgen dat de installatie goed verloopt. Ook na de installatie willen goede koeltechniek monteurs jouw nog van dienst zijn om adviezen te geven en om service te verlenen bij spoedgevallen.
De meeste koeltechniek monteurs hebben genoeg kennis van deze koelcellen en vakkundigheid om met je te delen.
Vriescel
Vriescellen zijn ook essentieel in de horecabranche. Hierin zijn producten langer houdbaar. Dit komt namelijk omdat je ze kan invriezen. Een vriescel op maat voor de horeca is dan ook in de meeste gevallen, het meest geschikt als ondernemer. Dit omdat deze zo op maat gemaakt kunnen worden dat deze op iedere locatie geïnstalleerd kan worden.
De vriescellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. En diverse soorten merken met één van de meest bekende isocab, isobar & viessmann koelcelen en vriescellen.
Inrichting koelcel
Het is belangrijk om de kwaliteit van de koelcel ook goed te houden. Een goede inrichting helpt daarbij. Leg nooit iets op de grond. De lunch links en het diner rechts. Zorg dat producten van hetzelfde soort bij elkaar liggen en niet alles bij elkaar. Dit kan voor schimmel zorgen. Wilt u veel producten kwijt van uw bedrijf in de koelcel maar weet u niet goed hoe u het moet inrichten. Koel& meer helpt u hierbij.
Kosten koelcel
De kosten van een koelcel verschillen. Zo is een koelcel die al kant en klaar is en klein goedkoper dan een koelcel die op maat gemaakt moet worden en veel groter is. Laat u inspireren en oriënteren door een horeca koeltechniek monteur vanuit uw omgeving.
1 reactie. Reactie plaatsen
Heeft iemand de gouden tip waar je kunt slagen voor een koelcel en een vriescel met een goede prijs/kwaliteit?